Annons:

Stolt Dacke-boss efter torsdagens SM-tävling

Dackarnas ordförande Tomas "TK" Karlsson summerar torsdagens SM-tävling. Foto: Ossian Mathiasson

Stolt Dacke-boss efter torsdagens SM-tävling

Två Dackeförare i topp och ett arrangemang som flöt på så bra som det bara kunde. Dackarnas ordförande Tomas ”TK” Karlsson var både glad och stolt dagen efter SM-tävlingen i Målilla.

Annons:

Trots en del regn under dagen och en publikfri arena var det en glad Dacke-ordförande som summerade torsdagens individuella SM-tävling i speedway.

– För att vara första tävlingen för säsongen gick det jättebra. Man kan inte annat än hylla våra funktionärer, de är fantastiska på att få till det. Både de och klubben ska vara stolta över insatsen, berömmer Tomas Karlsson.

Corona ställde krav 

Torsdagskvällens arrangemang ställde även en del nya krav på funktionärerna, då man skulle hantera samtliga restauranggäster utifrån de regler som finns under gällande corona-kris.

– Det gick hur bra som helst. En stor eloge också till alla gäster. Det var inga köer, alla accepterade de avstånd som skulle hållas och inga sura miner på något håll.

– Det var ju ändå det sportsliga som var det största glädjeämnet. Två hemmaåkare på de två första platserna. Synd bara att de inte fick möjlighet att fira succén med några tusen åskådare på läktarna, säger Tomas Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt