Annons:

Body Gym & Relax bjuder in till öppet hus

Cecilia Stålhandske är en av instruktörerna på Body Gym & Relax som öppnar upp portarna på lördag. Foto: Privat

Body Gym & Relax bjuder in till öppet hus

Body Gym & Relax har funnits i nästan exakt ett år. På lördag bjuder man in allmänheten till ett öppet hus. – Vi vill visa verksamheten och ge alla möjlighet att träffa oss som jobbar där, säger instruktören Cecilia Stålhandske.

Annons:

Förra året slogs portarna upp till stans nyaste gym. Body Gym & Relax är en del av Materialmännen-koncernen och på lördag bjuder man in allmänheten till öppet hus.

– Man kan träffa instruktörer, mingla och se vad vi erbjuder. Dessutom kan man boka in sig på prova på-pass på söndagen, säger Stålhandske.

Bland annat står spinning, HIT (högintensiv träning) och tabata på programmet.

– Vi vill visa verksamheten och ge alla möjlighet att träffa oss som jobbar där. Många kanske inte hinner eller vågar gå dit. Det passar både alla som tycker om att träna, men också människor som vill komma igång. Är man nyfiken så är det här ett utmärkt tillfälle.

”Utökat vårt program”

Cecilia Stålhandske anser att Bodys första verksamhetsår varit framgångsrikt:

– Vi är nöjda. Det blir fler och fler som tränare och många pass är fullbokade. Vi har utökat vårt program och har ett brett utbud. I höst har vi fler pass jämfört med förra året och vi har fler nyheter på gång.

Stålhandske är en av instruktörerna på Body. Till sin hjälp har hon bland annat Ingela Koponen, Victoria Andersson, Lina Edelborg, Karin Nilsson, Pernilla Ståhl och Annie Hermansson.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt