Annons:

Tjejerna valde Nobels efterfest före Tuna – nu ges en ny chans

Highway Honeys, som består av Disa Bergström, Emelie Blomlöf och Mia Werbowsky, kommer till Tuna för en spelning i Gottes Lada. Foto: Privat

Tjejerna valde Nobels efterfest före Tuna – nu ges en ny chans

Konserten ställdes in i december – en spelning på Nobelefterfesten fick lov att gå före. Men nu görs ett nytt försök med Highway Honeys på scen i Gottes Lada i Tuna.

Annons:

Med det erbjudandet, att få göra en minnesvärd spelning på Nobelefterfesten, så var det fullt förståeligt att den inbokade konserten i Tuna fick stå åt sidan.

– Det var en spelning de inte kunde säga nej till. Efterfest till Nobelfesten, det var stort så klart, säger Kicki Willysson på Knastorp Kaffe o kultur som arrangerar konserten i samarbete med ägarna av Vimmerby Stugby.

”Är lite partisk”

Trion består av Mia Werbowsky, Disa Bergström, ursprungligen från Öland, och Emelie Blomlöf. Mia är för övrigt Kicki Willysson och Tord Johanssons dotter, så det finns djupa rötter i Knastorpmyllan.

– Nu är ju jag lite partisk, säger Kicki och skrattar, men jag tycker att de är riktigt duktiga. De skriver själva all musik och text och spelar själva.

Kul start på året

Den 20 januari kommer tjejerna i Highway Honeys till Tuna. Spelningen är förlagd till Gottes lada, Vimmerby stugby för att kunna erbjuda fler platser.

– Den iordninggjorda ladan är helt underbar. Vi har fortsatt att samverka och det känns kul att kunna starta året med lite musik, säger Kicki Willysson.

Hur ser intresset ut?

– Det finns ett 60-tal biljetter och det är proppfullt, det är jättekul!

Highway Honeys är ett band med americana, folk och countryinfluerad stil, där stämmor är den röda tråden. Texterna handlar om självupplevda saker, tagna ur medlemmarnas egna liv, och betraktelser.

Som förspel plockar Tord Johansson fram sitt klaver för att dra lite mer poppiga låtar en stund innan och det erbjuds servering.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt