Annons:

Rumskulla avslutade med seger - ”Får se vad som händer”

Rumskulla avslutade säsongen med att bortabesegra Frödinge/Brantestad med 1-0. Om klubben klarar av att ha ett lag i division sex även nästa år återstår att se. – Vi får avvakta frimånaden, säger ledaren Thomas Ericsson.

Annons:

Rumskulla har som väntat haft en tuff säsong i division sex. Innan dagens match hade laget bara tagit en seger. Men det blev alltså bästa tänkbara avslutning på säsongen med en 1-0-seger i derbyt mot FBSK.

– Det var en ganska tillknäppt match. Inget av lagen skapade särskilt många chanser, men Frödinge hade något mer än vad vi hade, säger Rumskulla-ledaren Thomas Ericsson.

Snodde bollen från målvakten

När Rumskulla väl gjorde matchens enda mål i den 75:e minuten kom det efter en rejäl bjudning.

– Deras målvakt visste inte vad han skulle göra med bollen och Nikola (Mojsilovic) snodde den från honom och gjorde mål. Det var väl typiskt för en match mellan två dåliga lag.

Vad säger du om säsongen i stort?

– Jag vet inte vad jag ska säga. Vi är väl i den regionen av tabellen som vi ska vara. Vi har knappt aldrig haft ordinarie lag och då blir det så här.

Hur ser du på framtiden?

– Jag hoppas att vi ska ha ett lag i division sex även nästa säsong, men det vet man aldrig. Vi får avvakta frimånaden och se vad som händer där, säger Thomas Ericsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt