Annons:

  • Omkomna hedras med blommor och ljus på olycksplatsen

    De tre kvinnor som omkom vid tisdagens trafikolycka i Storebro hedras nu med ljus och blommor på platsen. Foto: Lotta Madestam

  • Omkomna hedras med blommor och ljus på olycksplatsen

    På själva olycksträdet sitter en hjärtformad dekoration.

Omkomna hedras med blommor och ljus på olycksplatsen

Ljus och blommor har nu placerats på platsen, där tre kvinnor från Vimmerby omkom efter en otäck olycka. Det märks på flera håll att människor känner behov av att visa sin uppskattning och hedra dem.

Annons:

Det blev också kyrkorådets ordförande Magnus Carlsson varse, att många ville visa sitt deltagande i sorgen när kyrkan höll öppet på onsdagen.

– Jag har pratat med prästen och det har varit ett flertal personer där idag, både personer som är nära till de som har avlidit och andra som bara ville visa sitt medlidande, sa Magnus Carlsson när han låste kyrkan efter en omvälvande dag.

Sorg och saknad 

På själva olycksplatsen söder om Storebro finns nu också blommor och ljus som vittnar om människors sorg och saknad av de omkomna kvinnorna och att man vill hedra dem. På själva olycksträdet sitter också en hjärtformad dekoration.

– Det var tre underbara tanter som älskade livet, har en anhörig berättat för vår tidning.

Kan dröja veckor

Det var på tisdagseftermiddagen som en personbil som färdades norr ut gick av vägen på riksväg 23/34, strax söder om Storebro.

Av ännu okänd anledning tappade föraren kontrollen över bilen, som fortsatte nedför en slänt, ut i skogen och stannade först mot ett träd.

Ännu på torsdagen fanns inga uppgifter från polisen om när den tekniska undersökningen av bilen kan vara klar. Det kan dröja veckor.

Här kan du också läsa: Efter tragiska dödsolyckan: kyrkan öppnar upp sina portar.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt