Annons:

EN PERSON KVAR PÅ SJUKHUS EFTER NATTENS MISSHANDEL

En person ligger på Västerviks sjukhus för observation efter nattens misshandel i Vimmerby, uppger en källa till Dagens Vimmerby. Han ska ha blivit nedslagen, slagit i huvudet och tuppat av.

Annons:

Det var vid klockan 02.35 natten mot lördag som flera uppringare hörde av sig till Polisen om ett pågående bråk på Kungsgatan i Vimmerby. Flera polispatruller och ambulans skickades till platsen.

När den första patrullen kom till platsen hade en del av de inblandade i bråket avvikit. Uppgifter inkom då om att bråket istället fortsatte i korsningen Lindängsgatan/Bondebygatan.

Påhoppade utanför polishuset

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby ska en grupp på fyra personer ha hoppat på en dubbelt så stor grupp på Kungsgatan, utanför polishuset. Misshandeln ska ha upphört först efter att en person från den större gruppen slagits till backen, slagit i huvudet och tuppat av.

Den personen har under natten uppsökt sjukhus på egen hand.

– Ambulanspersonalen som var på plats sa att vi fick köra honom till Västerviks sjukhus. Det kan jag tycka är katastrofalt efter ett sådant slag mot huvudet, nacksmärtor och minnesförlust, säger en person till Dagens Vimmerby.

Kvar på sjukhus

Mannen som fick uppsöka sjukhus var fortfarande inlagd vid tiotiden i dag.

– Man har konstaterat en grov hjärnskakning och minnesförlust. Ansiktet är sönderslaget, men i övrigt vet man inte de exakta skadorna ännu. Han ligger kvar för observation.

Ärendet har i nuläget resulterat i två anmälningar om misshandel.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt