Annons:

Södra Vi-bor agerar efter text med obehagligt budskap

Denna text har någon sprayat in i asfalten på Norra Storgatan i Södra Vi. Nu agerar Södra Vi-borna med kvällsvandring med start i kväll. Foto: Privat

Södra Vi-bor agerar efter text med obehagligt budskap

Natten mot måndag blev en bil på Djursdalavägen i Södra Vi vandaliserad. Nu har någon okänd sprayat in orden ”Vi ska kn*lla hela Södra Vi som tack för bilen” i asfalten mellan pizzeriorna i Södra Vi.

Annons:

Just nu vittnar många Södra Vi-bor om en obehagskänsla efter den senaste tidens händelser på orten med skadegörelse och stölder. 

Senast i raden av händelser var att en parkerad bil fick omfattande skador under natten mot måndag när någon hoppade på motorhuven och sparkade in framrutan. 

Genomför vandring i kväll  

På tisdagsförmiddagen har någon okänd person sprayat en text med följande budskap på Norra Storgatan i Södra Vi: ” Vi ska kn*lla hela Södra Vi som tack för bilen”. 

Södra Vi-bon Ninette Sjöberg publicerade bilden efter en promenad i samhället och vill samla ihop ett gäng vuxna för kvällsvandring med start i kväll. 

– Jag tänker bege mig ut i kväll. Detta måste få ett slut och vi vuxna måste visa att vi inte accepterar detta beteende. Om det är fler som vill hänga på så tänker jag att vi kan träffas på torget. Dags att sätta ner foten, säger Ninette Sjöberg till Dagens Vimmerby. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt