Annons:

Kvinna hittades bunden i dike utanför Rimforsa – hade huvudet övertäckt

En kvinna i 30-årsåldern hittades sent på onsdagen bunden i ett dike utanför Rimforsa. Enligt uppgifter till Aftonbladet uppger kvinnan i förhör att hon utsatts för ett sexualbrott.

Annons:

Polisen fick larm om händelsen vid 18.25-tiden på onsdagskvällen. En kvinna ska då ha hittats i ett dike utanför Rimforsa i grannkommunen Kinda. En privatperson ska ha hittat kvinnan som enligt Aftonbladets uppgifter var bakbunden med tejp och hade övertäckt huvud. Hon hade dock inga synliga skador.

Under förhör ska kvinnan ha uppgett att hon utsatts för ett sexualbrott, enligt Aftonbladet.

– Det enda vi går ut med är att misstanken gäller ett grovt våldsbrott, säger Joel Gerdin, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen. 

Polisen skriver på sin hemsida under torsdagen att förhör har hållits med flera personer och att det råder stor oklarhet kring vad som har hänt.

"Polisen har även arbetat på platsen med hundpatruller och kriminaltekniker, dessa undersökningar har inte stärkt misstankarna om att ett brott har inträffat. Polisen har tagit initiativ till att den drabbade personen har fått kontakt med sjukvården. I nuläget kan inga ytterligare kommentarer lämnas kring ärendet", skriver man på hemsidan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt