Annons:

EXTRA: KNARKGÖMMA HITTAD I SKOG I VÄSTERVIKS KOMMUN

Polisen ska i helgen ha gjort ett betydande narkotikafynd i en skog i Västerviks kommun. Och hjälten som visade vägen till gömman är en av polisens hundar.

Annons:

Enligt trovärdiga uppgifter till oss ska polisen ha gjort ett omfattande beslag av narkotika i en skog i Västerviks kommun i helgen. Och det helt tack vare en extraordinär spårningsinsats av en av polisens hundar.

Det hela började strax utanför Edsbruk. Där ska en polispatrull ha gjort en iakttagelse av en bil som de tyckte stannande lite konstigt intill en skog.

Gjorde beslag i bil

Enligt vår källa beslutade sig polisen efter en stund för att kontrollera fordonet, vilket ska ha gett gott resultat. I bilen gjorde man beslag av det man misstänkte var droger, vilket fick polisen att fatta misstankar om ytterligare brott. Tre personer ska också ha identifierats i anslutning till bilen.

 En hundpatrull kallades till platsen, och väl framme ska hunden ha fått upp spår som ledde in i skogen, och en bit in där ska en gömma ha hittats med vad man misstänker är någon form av narkotika. Enligt uppgifter till oss ska beslaget vara ”betydande”.

Locket på hos polisen 

Hos polisen i Västervik är det locket på.

Kan du bekräfta händelsen och berätta om det finns någon misstänkt gripen?

– Med hänsyn till förundersökningen kan jag inte kommentera någonting om det, säger lokalpolischef Anders Pleijel.

Inte var fyndet gjordes eller vad som har hittats?

– Nej. Jag lovar att återkomma med information när vi har något som vi kan berätta, säger Pleijel.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt