Annons:

POLISEN SÖKER TIPS EFTER MORDFÖRSÖK I HULTSFRED

Polisen söker tips efter mordförsök i Stålhagen tidigare i oktober. Foto: Ossian Mathiasson

POLISEN SÖKER TIPS EFTER MORDFÖRSÖK I HULTSFRED

Polisen har ännu ingen misstänkt för mordförsöket i Hultsfred den 15 oktober. Nu går polisen ut och söker tips från allmänheten för att klara upp brottet.

Annons:

Det var den 15 oktober vid 21.40-tiden som en man blev oprovocerat överfallen och knivskuren i Stålhagen i Hultsfred. Enligt egna uppgifter ska mannen ha kommit i diskussion med två andra män och blev sedan knivhuggen i överkroppen. 

Mannen skadades svårt och har vådats på sjukhus i en vecka för sina skador. Hans liv kunde dock räddas, skriver polisen.

De två gärningsmännen flydde efter överfallet till fots på Granitvägen i riktning mot Västra Långgatan och vidare in i villaområdet vid Blockstigen och Glimmerstigen i Hultsfred. Misstanken är att de sedan tog sig därifrån med bil. 

Gärningsmännen beskrivs vara män i 20-25-årsåldern. De ska vara mörkhåriga, en av männen ska ha mörkt skägg medan den andre ska ha ett rödlätt skägg. Båda bar mörka kläder och pratade med varandra på ett utländskt språk.

Polisen går nu ut och vädjar till allmänheten om tips och information kring det som hände. Polisen vill veta om man har gjort iakttagelser runt det aktuella området vid den aktuella tidpunkten för brottet.

"Alla observationer av personer eller fordon i det beskrivna området är av intresse. Tveka inte att kontakta polisen med iakttagelser", skriver polisen på sin hemsida.

Tips kan antingen lämnas via telefon på 114 14 eller via e-post.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt