Annons:

MAN SVÅRT MISSHANDLAD PÅ RESTAURANG I VÄSTERVIK I NATT

En man i 50-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans efter att ha blivit slagen och sparkad av flera personer inne på en restaurang på Storgatan i Västervik i natt.

Annons:

Det var vid kvart över två natten till lördagen som polisen larmades till en restaurang på Storgatan i Västervik. Där ska en man i 50-årsåldern ha blivit svårt misshandlad av ett flertal andra män.

– Misshandeln inträffade inne på restaurangen och ska ha bestått i såväl slag som sparkar från flertalet personer. I och med att det handlar om våld mot huvudet rubriceras misshandeln som grov, berättar Jimmy Modin, presstalesperson på polisens regionledningscentral i Malmö.

Finns flera vittnen

Det ska finnas flera personer som bevittnade misshandeln, och fler har hörts.

– Vi tror att det kan finnas flera personer som kan ha sett händelsen och som vi inte har hunnit prata med än. För att inte påverka deras minnesbild kan vi inte gå in så mycket i detalj i ärendet.

Okänt skadeläge

Polisen, som spärrade av och stängde restaurangen efter händelsen, har ännu inga misstänkta frihetsberövade för brottet.

Motivet till misshandeln har man heller inte klart för sig, men något form av bråk ska ha uppstått inne på restaurangen, enligt polisen.

Skadeläget för mannen, som togs med ambulans till Västerviks sjukhus, är ännu oklart.

– Vi har kunnat prata med honom, men inte hållit något regelrätt målsägandeförhör då han är under vård på sjukhus, berättar Jimmy Modin.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt