Annons:

JUST NU: FÖRSVUNNA SEXÅRINGEN HITTAD VID LIV

Den försvunna sexåringen på Öland är hittad vid liv.

JUST NU: FÖRSVUNNA SEXÅRINGEN HITTAD VID LIV

Den försvunna sexåringen Jones på Öland är hittad vid liv efter ett omfattande sökpådrag.

Annons:

Sex-årige Jones försvann från hemadressen i Färjestaden på Öland vid 15-tiden på torsdagen och kort därpå kopplades polisen in i ärendet som startade en sökinsats efter den försvunna pojken. 

Tillsammans med Missing People, Försvarsmakten och frivilliga privatpersoner har sökandet pågått sedan i går och nu kommer det glädjande beskedet att Jones är återfunnen vid liv. Missing People bekräftar att sexåringen är hittad och vid liv. Mörbylånga kommun skriver på sin hemsida att pojken mår bra efter omständigheterna och han hittadess strax utanför sökområdet. 

Polisen skriver på sin hemsida att pojken anträffades på ett tåg på väg söderut som kontrollerades av polisen i Osby i Skåne län. Uppmärksamma privatpersoner gav polisen upplysningar om att pojken kunde finnas på tåget tillsammans med en vuxen man, vilket stämde helt och hållet. Mannen, som var tillsammans med pojken, har hämtats till förhör misstänkt för egenmäktighet med barn. Pojken kommer överlämnas till sociala myndigheter och han är välbehållen. Kvinnan, som sitter anhållen i samma utredning, är fortsatt anhållen.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt