Annons:

MAN FRÅN VIMMERBY ONANERADE PÅ SOCIALKONTORET – DÖMS TILL DAGSBÖTER

Foto: MostPhotos

MAN FRÅN VIMMERBY ONANERADE PÅ SOCIALKONTORET – DÖMS TILL DAGSBÖTER

Mannen skulle lämna ett urinprov på ett socialkontor i en annan del av Sverige. Men det gick inte som tänkt. Mannen onanerade istället framför en person inom socialtjänsten. 

Annons:

Det var i augusti för två år sedan som mannen, hemmahörande i Vimmerby kommun, var inne på ett socialkontor i en annan kommun. Han skulle lämna ett urinprov för att visa att han var drogfri. Det behövde han göra för att få träffa sin dotter.

Men när mannen gick in för att göra testet följde en person inom socialtjänsten med in på toaletten.

Hen ställde sig bakom mannen och väntade. I förhör har hen berättat hur mannen, efter en stund, vänder sig om och ler. Han stod då och onanerade. 

Enligt hens uppgifter ska det ha gått flera minuter, trots uppmaningar om att sluta. 

Den tilltalade har uppgett att han inte klarade av att kissa. Han säger att han kan ha haft stånd och att han skämdes för det, men att han varit ensam länge och inte var gift vid tidpunkten. 

Tingsrätten menar att det är utrett att mannen gjort det han anklagats för och han döms för både sexuellt och ofredande. Han frikänns dock från åtalet om hot mot tjänstemän.

Han döms att betala 4 000 kronor i dagsböter för sexuellt ofredande och ringa narkotikabrott, och ska ersätta målsägande med 5 000 för kränkning.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt