Annons:

Marie Svensson från Flaka, Gullringen, skrapade i morse fram 100 000 kronor till sig och hennes spelgrupp i direktsändning i TV4. Foto: TV4

SPELGRUPP FRÅN GULLRINGEN SKRAPADE FRAM VINST I TV I MORSE

Marie Svensson från Flaka, Gullringen, skrapade under fredagsmorgonen Triss i TV4. Vinsten på 100 000 kronor kommer att delas med en grupp på elva personer som spelar tillsammans. "Vi kommer åka på en resa ihop", säger den glada vinnaren.

Annons:

För sex år sedan åkte gruppen, som består av Maries och hennes enäggstvillings familjer, på sin första resa tillsammans. Då bestämde sällskapet sig för att börja spela. Tidigare har de vunnit en del mindre vinster. Men det var under fredagsmorgonen som familjerna, med Marie i framkant, kammade hem 100 000 kronor hos Steffo och Maria i direktsänd morgon-tv i TV4.

 – Jag är jätteglad. Nu ska jag höra med resten för att bestämma vart resan kommer gå, berättar Marie direkt efter skrapet.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin frågar Marie Svensson om hur det gick till när hon skrapade fram den första lotten, som ledde till fredagens storvinst.

– Jag skrek rakt ut. Lotten köptes samtidigt som jag handlade inför veckan. När jag såg vinsten skickade jag ut till en gruppchatt med mina spelvänner som inte kunde tro att det var sant, skrattar vinnaren.

Vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med familjerna.

– Marie är den sjätte Trissvinnaren från Kalmar län för i år. Vad roligt att de är hela elva personer som får dela glädjen tillsammans, avslutar Natalie.

Lotten som ledde till storvinsten var inhandlad på ICA Kvantum i Vimmerby.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt