Annons:

Nu är det dags – Erikshjälpen öppnar i sina nya lokaler i Vimmerby

Både Hanna Hägg och Peter Magnusson är laddade inför Erikshjälpens nyöppning. Foto: Ossian Mathiasson

Nu är det dags – Erikshjälpen öppnar i sina nya lokaler i Vimmerby

Erikshjälpen Second Hand i Vimmerby har flyttat in i sina nya lokaler. Lördagen den 10 december slår man upp dörrarna till sin nya butik på Abroallén.
– Nu hoppas vi att ännu fler hittar till oss, säger butikschefen Peter Magnusson.

Annons:

Efter lång tids spekulation stod det klart i somras. Jysks tidigare lokal på Åbroallén har byggts om i månader och nu har Erikshjälpen genomfört hela flytten. 

Den 3 december stängde man sin gamla butik på Vimmerbyallén och en vecka senare är dags för nyöppning i den helt nyrenoverade butikslokalen, som innehåller splitterny kundentré och café. 

– Intresset för second hand bara ökar och nu hoppas vi att ännu fler hittar till oss, säger Peter Magnusson, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Vimmerby, inför lördagens öppning. 

Har 60 medarbetare

Med nya och moderna lokaler hoppas butiken kunna erbjuda ännu fler möjligheten att handla hållbart. 

– Vi har ett helt nytt koncept som vi hoppas att kunderna blir nöjda med. En helt ny second hand-upplevelse och vi hoppas att kunden ska tycka det är lika bra som vi gör och bli inspirerad till cirkulär konsumtion.

Det finns ett utökat sortiment i den nya lokalen och en helt ny barnavdelning har tillskapats. Totalt har Erikshjälpen ett 60-tal medarbetare i olika former.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt