Annons:

Fröken Snusk kommer till Vimmerby – då öppnar polisen arresten

Polisen laddar inför Fröken Snusks spelning på Kharma. Foto: Anders Blank/Vimmerby kommun

Fröken Snusk kommer till Vimmerby – då öppnar polisen arresten

Under fredagen spelar sensationen Fröken Snusk på Kharma i Vimmerby. Polisen rustar lite extra lokalt med anledning av det. – Vi förstår att det lockar många ungdomar, säger Gabriella Bodger, yttre befäl vid polisen.

Annons:

Låten "Rid mig som en dalahäst", med sin kontroversiella text, har gjort Fröken Snusk till en av Sveriges mest spelade artister. Epa-dunkens okrönta drottning kommer till Vimmerby på fredagskvällen för en spelning på Kharma i Vimmerby.

Den lokala polisen har laddat upp extra inför aftonen.

– Det är klart. Vi förstår att det här lockar många ungdomar och det är ju slutsålt, så det kommer bli full fart. Vi tror att det kommer vara mycket motorburen ungdom i rörelse och vi jobbar hårt mot att inte ha störningar i trafiken nattetid. Därför känner vi att vi behöver ladda på lite extra och det är också därför vi, i samråd med kommunen, stängt av ett antal gator, säger Gabriella Bodger. 

I samband med spelningen och partyt på nattklubben kommer också fler poliser än vanligt synas.

– Vi har lite extra poliser i kväll mot vad vi brukar ha. Dessutom är arresten öppen här i Vimmerby. Vi försöker så gott vi kan jobba förebyggande för att det ska bli så lugnt som möjligt. 

Någon oro inför kvällen känner Gabriella Bodger inte. 

– Vi är inte oroliga. Vi vill jobba på så gott vi kan och för att möjliggöra en så bra kväll som möjligt också. Även personer som inte är på evenemanget ska få sova lite godare är tanken.

Christopher Novratidis, som driver nattklubben Kharma, är verkligen laddad.

– Ja, det kommer bli smockat. Jag är laddad som fan, det ska bli sjukt skoj, säger han.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt