Annons:

Lokalt gym bjuder in till öppet hus på söndag:

JMC Affärsutveckling med Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan "JC" Carlsson driver Body Gym & Relax och bjuder in till öppet hus på söndag. Foto: JMC Affärsutveckling/Pressbild

Lokalt gym bjuder in till öppet hus på söndag: "Vill dra folk till gymmet"

Body Gym & Relax fyller ett år med JMC Affärsutveckling som ägare. På söndag blir det öppet hus på gymmet.
– Vi vill dra folk till gymmet och visa upp vår verksamhet, säger Madeleine Carlsson. 

Annons:

JMC Affärsutveckling med Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan ”JC” Carlsson har drivit Body Gym & Relax på Hotell Ronja i ett år. 

På söndag bjuder de in till öppet hus för att visa upp anläggningen.

– Vi vill uppmärksamma att det är ett år sedan vi tog över gymmet. Deltagarna har möjlighet att testa olika träningspass och vi erbjuder rabatter på träningskort. Hiit, dynamisk yoga och spinning är passen som vill att de ska testa och det är inga nya pass jämfört med hur vi har det nu, säger Madeleine Carlsson. 

Vad hoppas du att öppet hus ska ge?

– Fler medlemmar och större intresse för träningspassen, det är framför allt passen vi vill få igång. Vi har haft ganska många medlemmar som förlänger sina medlemskap nu och vi vill få fler att förlänga, säger Madeleine Carlsson. 

"Mycket att ta över"

Body Gym & Relax har cirka 500 medlemmar. 

– Det är vi nöjda med. Medlemsantalet var lågt när vi tog över och nu ser det bra ut, säger hon. 

Hur vill du beskriva första året som gymägare?

– Det har varit mycket att ta över och sätta sig in i samtidigt som vi har fått hjälp av våra instruktörer eftersom vi inte var så kunniga i det till att börja med. Det har varit roligt och bra tryck. Vi har utökat mycket på gymkort och vi vill få fler personer till passen, säger hon och fortsätter: 

– Easyline har gått jättebra under höst och vår och det har inte varit lika mycket folk på Hiit och spinning. Vi vill få folk till att våga testa. Lina Holmquist håller i livstilsgrupp och mamma-baby-träning som är populära. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt