Annons:

100-miljonersvinnaren i Småland kan vara ovetandes

Den smålänning som vann över 100 miljoner i lördags kan fortfarande vara helt ovetandes. Foto: Pressbild

100-miljonersvinnaren i Småland kan vara ovetandes

Under lördagskvällen vann en spelare i Jönköping den så kallade "Drömvinsten" på drygt 100 miljoner kronor. Men Svenska Spel har fortfarande inte fått kontakt med vinnaren. 

Annons:

Drömvinsten på hela 101 miljoner kronor gick ut i lördags kväll. En tursam spelare i Jönköping kan dock vara helt ovetandes om vinsten – ännu. 

Svenska Spel har trots två dagars sökande inte kommit i kontakt med vinnaren.

– Har du spelat på Lotto med Joker och bor i Jönköping kan det vara bra att hålla telefonen nära till hands så vi kan nå fram med gratulationer. Det kan finnas många anledningar till att vår tursamma vinnare av 101 miljoner kronor inte svarat oss ännu. Vem vet, vinnaren kanske sitter på en strand i ett soligt land och har stängt av telefonen? Jag kan dock lova att vi kommer att nå fram till vinnaren även om jag tillslut måste åka hem till personen och knacka på dörren, säger Daniel Arnkvist, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

För att vinna "Drömvinsten" räcker inte sju rätt på Lotto. Dessutom måste man ha två rätt i början eller slutet av sin Jokerrad. Under de senaste fem åren har vinsten endast fallit ut sex gånger. Den vinnande raden var inlämnad online.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt