Annons:

  • Noelles lycka på studentbalen – då kunde inte mamma hejda tårarna

    Noelle Anemyr tillsammans med sin balkavaljer Casper Engström i den uppskattade raggarbilen. Foto: Privat

  • Noelles lycka på studentbalen – då kunde inte mamma hejda tårarna

    Noelle Anemyr flankerad av balkavaljeren Casper och assistenten Bianca.

Noelles lycka på studentbalen – då kunde inte mamma hejda tårarna

Erica Rinaldo kunde inte hejda tårarna när hon såg sin dotter Noelles lycka på studentbalen. Mest uppskattades att åka raggarbil.
– Känslan att se henne lysa upp när raggarbilen hämtade henne var obeskrivlig, säger Erica Rinaldo.

Annons:

I lördags, när det var studentbal i Hultsfred, fick Noelle från Storebro äntligen uppleva att vara prinsessa för en dag.

– Hon kan ju inte prata på det sättet, men visade tydligt att hon blev jätteglad när hon förstod att hon skulle ta på sig klänningen och locka håret, säger mamma Erica Rinaldo, som inte tror att hon sett Noelle så lycklig tidigare.

– Just den timman hade hon kompisar och en kavaljer och fick känna sig precis som andra unga tjejer gör den dagen.

Raggarbilen var populärast

Mest lockade att få åka raggarbil, det var inget tvivel om den saken. Då släppte Noelle loss ordentligt tillsammans med kavaljeren Casper, assistent Bianca och syster Nathéa.

– Hon tyckte nog att det var lite jobbigt och stressigt med allt folk i parken, så vi var inte där så länge utan allt sker förstås på hennes villkor. All nervositet och spänning släppte när hon såg "Greasebilen”, som hon säger. Hon älskar filmen Grease och det var väl förberett av de som lånade ut bilen, som ordnat med en särskild Spotifylista med favoriter från 50-talet. Hon dansade och sjöng och fick också med sig en kompis som ville åka med en tur, berättar Erica.

Kan inte sluta le

När familjen pratar om åkturen och visar bilder kan Noelle inte sluta le.

– Jag som mamma grät så klart av lycka när jag såg hennes lycka. 

En annan sak som gör Erica lycklig och tacksam är alla, som hon säger, fina människor som ställt upp för att göra Noelles dag så speciell och minnesrik.

– Det är så fint att det finns människor som osjälviskt ställer upp. Det är vi inte vana vid, utan vi har tyvärr lite dåliga erfarenheter av att Noelle blir bortvald, att folk inte vill inkludera henne för att hon är annorlunda.

– Då blir man förvånad och glad när helt främmande människor erbjuder sig att låna ut bilen och tar av sin tid för att köra på henne. Han och hans fru hade också klätt upp sig och sa sig vara tacksamma över att få vara med om detta och se hennes glädje. Det gjorde både mig och Nathéa tårögda.

Så Noelles baldag blev så bra som ni hoppades?

– Ja, verkligen. Den blev jätte, jättebra, kunde inte blivit bättre.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt