Annons:

Succé för barnens dag – så mycket hoppas Carita kunna samla ihop till Min Stora Dag

Carita Thörn var belåten med Barnens dag.

Succé för barnens dag – så mycket hoppas Carita kunna samla ihop till Min Stora Dag

Barnens dag i Vimmerby blev en succé. Men hur mycket pengar som samlades in till organisationen Min Stora Dag är fortfarande oklart.
– Jag hoppas och tror att vi ska kunna pytsa in i alla fall 50 000 kronor, men jag vet inte det än, säger Carita Thörn.

Annons:

Det var en riktig folkfest på torget i Vimmerby när Barnens dag arrangerades i går.

– Det kändes som att det var massor med folk. Jag tror inte att det har varit lika mycket folk de tidigare gångerna, säger Carita Thörn.

”De är mina superhjältar”

Under hela tiden som arrangemanget pågick var det kö till många aktiviteter.

– Det var en fantastisk dag. Vi är jättenöjda. Och sen vill jag nämna alla som hjälper mig och som gör det helt ideellt. De är mina superhjältar.

Hur mycket pengar som samlades in till organisationen Min Stora Dag, som förverkligar drömmar för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser, är inte sammanställt än.

– Vi ska räkna fram summan i morgon och så återstår det några fakturor att betala. Sen är det jättemånga som swishar, det kommer in pengar hela tiden, säger Carita Thörn. 

”Var helt fantastiska”

På lördagskvällen hölls också en föreställning med Mora Träsk, som också ingick i Barnens dag. Den gick dessvärre inte runt ekonomiskt.

– Det var en chansning. Jag tror att det såldes 250 biljetter så det fattades en del för att det skulle gå plus minus noll. Men Mora Träsk var helt fantastiska och de berömde också Vimmerbypubliken.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt