Annons:

Kommunchefen uppmanar Vimmerby att rocka sockorna

Kommunchefen Carolina Leijonram.

Kommunchefen uppmanar Vimmerby att rocka sockorna

Kommunchef Carolina Leijonram kommer att delta i kampanjen Rocka sockarna måndagen den 21 mars och hoppas att medarbetare, arbetsplatser och invånare i Vimmerby kommun vill göra detsamma. – Ifjol fick Nathea Anemyr över 200 000 människor att rocka sockorna för att öka medvetandet om att annorlunda är roligt och bra. Självklart kommer jag att delta även i år, säger kommunchefen i ett pressmeddelande.

Annons:

"Annorlunda är bra! Annorlunda är roligt! Dra på dig olika sockor för att visa att du tycker att människor som är annorlunda gör världen bättre, rikare, roligare och mera färgstark." Så står det på kommunens hemsida i dag. Anledningen är att Carolina Leijonram kommer att delta i Nathea Anemyrs evenemang "Rocka Sockorna" den 21 mars. Nathea startade evenemanget för att hon ville hylla sin storasyster Noelle med Downs syndrom.

– Jag tycker det Nathea gör är fantastiskt och självklart kommer jag att delta. Jag hoppas också att våra medarbetare, arbetsplatser och invånare i Vimmerby kommun har uppmärksammat evenemanget och att de vill delta precis som förra året, säger kommunchefen Carolina Leijonram. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt