Annons:

Pensionärsparet från Vimmerby fick en chock – vann storvinst

Ett pensionärspar från Vimmerby vann storvinsten. Foto: Svenska Spel

Pensionärsparet från Vimmerby fick en chock – vann storvinst

Ett pensionärspar från Vimmerbytrakten fick en chock när de förstod att de hade vunnit 15 000 kronor varje vecka i ett års tid.
– Det är en särskilt bra dag, skrattar mannen glatt.

Annons:

Det hela började redan på mannens födelsedag. Han fick en triss som han vann några kronor på. Han bytte in vinsten mot en ny lott – och efter att ha gjort det flera gånger kom chocken på torsdagen. 

Mannen och hans hustru skrapade vinstlotten i den lokala Coopbutiken i Vimmerby.

– Vi tänkte att det är lika bra att skrapa direkt, om det blir så att man får en ny vinst så kan man ju byta in den direkt, berättar mannen som fick en glad överraskning när han såg vad som uppenbarade sig på lotten.

– Jag var tvungen att gå fram till tjejen i kassan och få det bekräftat. Även om man är läskunnig vill man ju gärna att någon talar om att det är sant, menar han.

– Det är helt otroligt, man fattar det inte riktigt än! Vi är ju fattiga pensionärer, så nu blir det lite extra, säger mannen och berättar att han fick ståpäls när han insåg vad de hade vunnit, säger han i pressmeddelandet.

"Väldigt glada"

Det finns inga planer för vad de ska göra med vinsten, totalt 780 000 kronor, än.

– De var väldigt glada och överraskade. Jag pratade med mannen men hans fru kvittrade glatt i bakgrunden och skojade om saker som de nu kunde göra. Att få ett sådant här tillskott i plånboken varje vecka i ett års tid är verkligen inte illa för ett pensionärspar, inte för någon egentligen. Det är bara för mig att gratulera, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör hos Svenska Spel.

Vinnarna önskar vara anonyma.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt