Annons:

NY STORVINST TILL VÄSTERVIK – VINNAREN FÅR SKRAPA TRISS I TV

Maxi Ica Stormarknad i Västervik sålde Triss med tv-vinst. Foto: Svenska Spel/Pressbild

NY STORVINST TILL VÄSTERVIK – VINNAREN FÅR SKRAPA TRISS I TV

Maxi Ica Stormarknad i Västervik har sålt en Trisslott som framöver tar vinnaren hela vägen till Nyhetsmorgonstudion i TV4-huset i Stockholm. Vinnaren är garanterad 100 000 kronor men har chans att vinna så mycket som fem miljoner kronor.
– Det är jätteroligt, det visar att man kan vinna, säger Karin Ydreborg, som jobbar i förbutiken, i ett pressmeddelande

Annons:

I mitten av maj var det stor Trissfest hos Maxi Ica Stormarknad i Västervik. Då skrapade Thomas Hult fram 100 000 kronor när Svenska Spels vinnarteam kom på besök och genomförde ett så kallat tv-skrap inne i butiken. 

– Det blev ju mycket uppmärksamhet kring just den dagen och det var väldigt bra ordnat av Svenska Spel, säger Karin Ydreborg.

Nu har butiken sålt en lott som i början av hösten kommer ta vinnaren till ett likadant skrap men då blir det i direktsändningen av Nyhetsmorgon i TV4. Karin Ydreborg berättar att det är första gången på länge som en av deras kunder får skrapa Triss i tv.

– Det är jätteroligt. Jag törs inte svara på om vi haft någon kund tidigare som skrapat Triss i tv, jag tror nästan det men jag är inte helt hundra. I så fall var det länge sedan, säger Karina Ydreborg.

"Bra utdelning för staden"

Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, berättar att vinsten är den femte stora Trissvinsten till Västervik i år.

– Vi har haft Västerviksvinnare i tv i januari, april och maj. I slutet av månaden väntar ännu en Västerviksbo på att få skrapa Triss i tv och så har vi den här vinsten. Så tre Västerviksbor har redan vunnit stort och ytterligare två väntar på att få göra det. En bra utdelning för staden, helt klart, säger Magnus Fridell.

Ydreborg tror att Trissvinnaren är en stamkund och att hon ganska snart skulle få reda på vem det är.

– Det är ingen som varit inne och berättat vad jag har hört, så det är ju jättespännande att se vem det är. Många är tysta om sina vinster men stamkunderna kan nog ha svårt att hålla tyst. Dem har man ju en dialog med på ett annat sätt, säger Karin Ydreborg.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt