Annons:

Föreläsning och paneldebatt – om datorspel och hälsa för ungdomar

Föreläsning och paneldebatt väntar om bland annat datorspel för ungdomar. Foto: MostPhotos

Föreläsning och paneldebatt – om datorspel och hälsa för ungdomar

"En kväll för ditt barn" vänder sig till föräldrar med barn i grundskolan och gymnasiet. Det blir föreläsning av Oskar Foldevi och dessutom en paneldebatt.

Annons:

Kvällen inleds med en föreläsning på temat "Datorspel och hälsa" och handlar om hur det är att vara ung eller förälder till en datorspelande ungdom i dagens IT-samhälle.

Den legitimerade psykologen och specialisten på spelvanor och dataspelsberoende, Oskar Foldevi, kommer att hålla i föreläsningen som handlar om skärmtid och datorspelande, och vilka utmaningar det innebär för ungdomar och familjer.

Efter föreläsningen blir det också en paneldebatt där kommunpolisen Håkan Karlsson, rektorerna Josephine Svensson (AL), Pernilla Begu (Vimar), Louise Andersson (gymnasiet) och Anders Degerman, folkhälsosamordnare, deltar. Även Ingemar Bertholdsson, samordnare på familjeteamet, Mirja Holgersson, fritidssamordnare och Anja Persson, ungdomssamordnare, deltar i paneldebatten.

Anton Palmér kommer att vara moderator. Föreläsningen och paneldebatten hålls den 17 september på folkhögskolan i Vimmerby.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt