Annons:

SLUTSÅLT PÅ ALV - I DAG RINGLADE BILKÖERNA TILL PARKEN IGEN

I dag ringlade det återigen en bilkö till Astrid Lindgrens Värld. Foto: Arkivbild/privat

SLUTSÅLT PÅ ALV - I DAG RINGLADE BILKÖERNA TILL PARKEN IGEN

Efter närmare två år – i dag ringlade bilköerna till Astrid Lindgrens Värld igen. Med en utsåld lördag utifrån de begränsningar som råder nu, 4 000 personer i parken, är det klart att vd Jocke Johansson myser.

Annons:

Det var länge sedan Vimmerbyborna såg bilköerna ringla till Astrid Lindgrens Värld senast. I dag var det dags igen. Till glädje för vissa, medan andra tycker att den öppning av samhället som nu är på gång kommer för tidigt.

– Självklart är vi jätteglada. Kanske inte lika glada över att det blev bilköer, det ska det inte behöva bli med 4 000 personer i parken, men vi behöver alla träna upp oss lite nu, säger ALV:s vd Jocke Johansson.

Slutsålt idag

4 000 är det tak som man har satt för tillfället, vilket innebär att det var slutsålt i dag. Men hur har det fungerat?

– Jag tycker att det ser jättebra ut. Allt sker på ett smittsäkert sätt. Vi hade nästan 4 000 förra lördagen, medan det har varit mycket lugnare i veckan, så vi har inte fått pröva oss så mycket på den nivå vi har i dag. Men på det hela taget har det funkat bra, sedan finns det saker vi måste förbättra.

– Nu är vi i gång, och ser fram emot den 1 juli. Med de ändringar i restriktionerna som kommer då, ges vi möjlighet att ta emot ytterligare några gäster. Nu har vi ett par veckor på oss att trimma in organisationen, och det är bra, säger Jocke Johansson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt