Annons:

Familjen Carling vill bjuda på en unik show i Storebroparken den 31 juli. FOTO: Pressbild, Gunhild Carling.

Unik underhållning i Storebroparken på lördag

Artisten Gunhild Carling är på sommarturné. På lördagen den 31 juli uppträder familjebandet i Storebroparken. ” Det kan inte bli annat än succé”, säger Eva Kindstrand från Storebro IF som arrangerar evenemanget.

Annons:

Gunhild Carling, som i början av juli kom hem från Kalifornien, kommer dyka upp i Storebroparken tillsammans med alla andra i familjen Carling, som har uppträtt runt om i världen sedan 1984. Spelningen i parken är något som de ser extra mycket fram emot.

– Det var fantastiskt att se parken när jag var där första gången. Det är en helt magisk plats med en stor sjö precis intill och solnedgången är magisk, säger Ulf Carling.

Höga förväntningar från arrangören

Allsången i Storebro blir inte av den här sommaren heller. Storebro IF har ändå hittat en lösning för att kunna anordna en konsert i Storebroparken. Eva Kindstrand är ordförande i klubben och har höga förväntningar.

– Det kan inte bli annat än succé, de är en kombination av musiker, dansare, showartister, cirkusartister och komik. Nu får vi bara hoppas på bra väder, det ska verkligen bli jätteroligt, säger Eva Kindstrand.

Annons:

Elliot Klint

elliot.klint@gmail.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt