Annons:

Hon är gäst i nästa God Morgon Vimmerby – och hon tar plats bredvid Enqgvist

Mikaela Sandström är gäst i God Morgon Vimmerby nu på fredag. Foto: Arkivbild

Hon är gäst i nästa God Morgon Vimmerby – och hon tar plats bredvid Enqgvist

Den 19 april är det dags för årets andra God Morgon Vimmerby. Gäst är Mikaela Sandström som i princip delar vd-tjänsten för modekedjan Sandströms med pappa Mikael. 
Dessutom har Patric Engqvist fått en ny kollega på scen. 

Annons:

God Morgon Vimmerby har varit borta i flera år, men återvände tidigare i år. Den första God Morgon Vimmerby hölls den 2 februari. 

Nu är det dags för det andra frukostmötet för Vimmerbys näringsliv. Nu på fredag hålls God Morgon Vimmerby på Björkbackens Karaktärshotell. Den här gången är det Mikaela Sandström som är huvudgäst.

Hon är dotter till Mikael Sandström och delar i princip numera på vd-tjänsten med sin far i familjeföretaget Sandströms. 

– Det känns jättespännande med Mikaela Sandström. Hon har varit borta i ett antal år och är en återflyttare som är tillbaka i familjeföretaget. Jag hade Mikael som gäst för tio år sedan och ser fram emot att ha Mikaela nu, säger Patric Engqvist. 

Även om Mikaela nu är på väg att ta över mer och mer kring Sandströms, så är förstås Mikael betydligt mer känd bland den breda massan.

– Det blir alltid så med en hårt engagerad människa som Mikael har varit. Han har inte bara brunnit för sitt företag, utan för hela branschen och då är det klart att han finns där. Jag tror det är en oerhörd trygghet, men jag får fråga henne om det.

Hon blir Engqvists högra hand

Patric Engqvist vill gå på djupet i samtalet, säger han.

– Jag vill gå på det personliga planet och även ta lite historia kring vad hon gjorde när hon flyttade iväg. Jag har förstått det som att hon var duktig inom ridsporten också. Det känns som ett spännande ämne. Att hon har flyttat tillbaka är också roligt. Det är så man hoppas att många ska tänka när det är dags att bilda familj.

På scen kommer Patric Engqvist också ha en ny kollega den här gången. Det är Elisabeth Weth Wolmeryd.

– Jag hade en idé när jag drog igång det här om jag ville få en duo och nu är det klart att Elisabeth blir min kollega. Vi testar nu på fredag och det kommer säkert kännas jättebra. Jag tror att vi blir ett radarpar och ser fram emot det.

Ska hon vara med framöver också?

– Det är tanken om hon vill det. Vi kör den här gången som ett test, men jag har ingen annan magkänsla än att det blir jättebra.

Galan ska analyseras

Annars blir det som vanligt Företagarnas fem, den här gången med ordförande Marcus Hamlin.

– Vi ska nog analysera Vimmerbygalan och den stora succé som det var. Sedan blir det "På minuten" och vi fyller på med lite kommunalt under "Anslagstavlan" också. Har man något man vill berätta om på en minut så finns det utrymme för att få komma upp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt