Annons:

Hultsfredsbutik nominerad till landets bästa butik

Systembolaget i Hultsfred har nominerats till landets bästa butik. På bilden syns Martina Screve, Therese Karlsson, Lovisa Svensson, Kent Jonsson, och Lina Flinck. Foto: Privat

Hultsfredsbutik nominerad till landets bästa butik

Systembolaget i Hultsfred har fått pris för årets butik i Kalmarområdet och nominerats till årets Systembolagsbutik inom hela företaget. De har också fått pris för årets insats.

Annons:

Systembolaget i Hultsfred var lyckosamma under 2018 och har nu fått sitt erkännande. De har vunnit årets butik i Kalmar län, som är ett område som består av totalt 16 butiker, samt årets insats. 

Sedan har de fått den glada nyheten att de har nominerats till årets butik inom hela företaget. 

– Det känns helt fantastiskt. Bara att vi blev nominerade är en ära i sig, men att vi vann årets butik i Kalmarområdet är helt underbart. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb som uppskattas och uppmärksammas, säger Lovisa Svensson, försäljare på Systembolaget i Hultsfred. 

Varför tror du att er butik i Hultsfred har fått detta erkännande?

– Vi har med mod och nyfikenhet utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt som förbättrar kundupplevelsen i butik. Vi är också ett väldigt starkt team som använder återkoppling som styrka och som gör allt det där lilla extra för kunden och för våra kollegor på andra butiker, säger Svensson. 

Ska fira tillsammans med kunderna

På frågan om de har jobbat på något speciellt sätt svarar hon att butikschefen Martina Screves närvaro har haft stor betydelse. 

– Hon låter oss utvecklas och testa på nya saker mest varje dag. Vår ledstjärna har hela tiden varit dialog och reflektion och vi lever systembolagets vision, kundlöfte, syfte och värderingar i allt vi gör. Allt vi gör är för kunden och det gör vi med omtänksamhet.

Har ni firat det på något sätt? 

– Vi fick reda på nyheten i går (läs i onsdags) så än har vi inte hunnit fira men vi ska fira tillsammans med våra kunder och lite alkoholfritt bubbel på fredag i butiken. 

"Hoppas på att vi vinner"

Systembolaget i Hultsfred är som sagt en av kandidaterna till årets butik inom hela företaget. Nästa steg är att bli en av butikerna som går vidare till final, bland finalisterna finns då tre större och tre mindre butiker.

Systembolaget i Hultsfred tävlar om att gå till final i kategorin mindre butik och senare i vår tillkännages vinnarna av årets butik 2018.

Vad tror du om chanserna att vinna den stora riksfinalen? 

– Vi hoppas såklart på att vi vinner. Vi ser nomineringen som ett kvitto på det viktiga arbete vi gör varje dag tillsammans med kollegor på andra butiker. I mina ögon har Systembolaget i Hultsfred redan vunnit och jag är väldigt stolt över mig själv och mina kollegor. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt