Annons:

Hon fick inbjudan från Prins Daniel – ”Aldrig kunnat drömma om”

Edyta Hammar har blivit inbjuden till Prins Daniels Entreprenörsdag. Foto: Privat

Hon fick inbjudan från Prins Daniel – ”Aldrig kunnat drömma om”

Edyta Hammar, prisbelönt mäklare i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö, fortsätter att skörda stora framgångar. Nu är hon inbjuden till Prins Daniels Entreprenörsdag, som hålls i Stockholm den 9 april.
– Jag hade aldrig kunnat drömma om att få en sådan inbjudan, säger Edyta Hammar.

Annons:

Det var förra veckan som det damp ned en inbjudan i brevlådan hemma i Mariannelund från H.K.H Prins Daniel och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin. Den förkunnade att Edyta Hammar är en av 100 unga entreprenörer som har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag.

”Mer förväntansfull”

Edyta Hammar, som är Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling, har ett starkt år bakom sig. Men att hon skulle få en inbjudan från självaste Prins Daniel hade hon inte trott.

– Gud, nej, det är inget man väntar sig. Sen är det så klart jätteroligt att bli uppmärksammad på det sättet för det man gör. Det är hårt arbete som ligger bakom det, säger Edyta Hammar.

Den 9 april bär det av till Stockholm för en heldag.

– Det ska bli jättekul att få åka till Stockholm och träffa andra entreprenörer och få inspiration att ta med sig hem. Jag tänker inte bara för mig personligen utan jag tänker på hela kedjan och att jag kan vara med och bidra där också.

Vad förväntar du dig av dagen?

– Jag har inte varit där tidigare och har inte några jättehöga förväntningar utan är mer förväntansfull. Som jag har förstått det blir det lite föreläsningar och där bland annat Prins Daniel kommer att prata. Det är en inspirationsdag med föreläsningar och sen avslutas allt med en middag på kvällen.

En av de 20 bästa butikerna

Edyta Hammar har prisats en hel del genom åren och 2018 var ett minst sagt bra år.

– 2018 var tredje eller fjärde året i rad som jag fick pris för att ha sålt flest villor och fritidshus i landet. Jag sålde 135 fastigheter förra året.

För några veckor sedan hade Svensk Fastighetsförmedling kickoff och även då prisades den lokala mäklaren.

– Jag fick pris för att vara en av de tio bästa i omsättning i hela landet. Vi blev dessutom prisade som en av de 20 bästa butikerna i vår kedja, som har 230 butiker i hela landet. Det är den utmärkelsen som väger tyngst. Att jag år efter år hamnar högt upp är också tack vare mina kollegor. Vi gör något bra tillsammans och det är stort, säger Edyta Hammar.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt