Annons:

Nu ska Burgers & Beers i Vimmerby försöka locka ut partysugna av den lite äldre modellen. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerbykrogen testar nytt koncept – nu ska de lite äldre lockas ut

Nu ska Burgers & Beers få de lite äldre Vimmerbyborna att gå ut. Med start på fredag drar man i gång temakvällar för alla festsugna över 30 år.

Annons:

En gång i månaden, med start nu på fredag, kommer Vimmerbykrogen Burgers & Beers att anordna festkvällar för alla 30-plussare. Varje kväll arrangeras utifrån ett tema, och premiärkvällen bjuds det på 80-tal.

– Det blir 80-talsquiz, jag vet folk som ska klä ut sig, vi har en trubadur på plats, och både maten och musiken till dansen blir 80-talsinspirerad, berättar ägaren Durhan Elezovic.

Durhan berättar att han har känt av ett behov hos sina gäster som är över 30 år att få en egen kväll, och att det har funkat bra på andra ställen. Därför kommer man hålla ganska hårt på åldersgränsen.

– Det är året man fyller 30 som gäller. Självklart, om det är någon eller ett par personer i ett större sällskap som är strax under 30 år så låter vi dem komma in. Men tanken är att den här kvällen är för de personer som är lite äldre och som kanske drar sig för att gå ut när det är många yngre på ett ställe.

– Vi har redan fått bra respons, och det är många "nya" gäster som har bokat bord till den här kvällen, berättar Durhan Elezovic.

Planen är att det i fortsättningen ska vara 30+-kväll på Burgers & Beers den andra fredagen i varje månad.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt