Annons:

Stor bildspecial från populär skyltsöndag i Vimmerby

Helgens snö gav skyltsöndagen på torget i Vimmerby en vintrig inramning. När besökarna var färdiga med julklappsinköpen i affärerna kunde de värma sig med hockeykorv eller något varmt att dricka på torget. Många besökare passade på att klä upp sig i tomteluvor och annat med jultema.

Annons:

Självklart fanns tomten på plats för att ta emot de yngres julklappsönskningar, även några mammor och pappor passade på att önska sig nya bilar eller en trevlig exotisk resa. Om det blev något av dessa kommer vår tidning naturligtvis att göra en uppföljning.

Det såldes sötsaker, senap och lotter bara för att nämna lite. För de som ville fanns en tipspromenad att gå. Fotoklubben var även på plats och sålde sina kalendrar. På scenen uppträdde Mikaela Brodd med julsånger och något senare på eftermiddagen sjöng körer från KLANG Studio.

Runt räddningstjänstens stegbil samlades många för att provsitta och det delades ut adventskalendrar. På andra sidan torget ringlade kön tidvis lång till den alltid populära ponnyridningen. Ovan kan ni se bilderna från allt som hände på torget under skyltsöndagen.

Stefan Härnström

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt