Annons:

  • Programmet på campingterrassen växer i sommar –

    Hultsfred Strandcamping utökar programmet på terrassen med även livequiz för hela familjen som Annika Stagård själv komponerar och håller i. Foto: Privat

  • Programmet på campingterrassen växer i sommar –

    Kalle Sellbrink återkommer för after beach hela sommaren på campingens terass. Foto: Ossian Mathiasson

Programmet på campingterrassen växer i sommar – "Vill vara en mötesplats"

Hultsfred Strandcamping utökar programmet på terrassen med även livequiz för hela familjen, utöver after beachen som kommer tillbaka.
– Vi har haft inställningen från start att vi vill vara en mötesplats för både ortsbor och turister, säger campingens Erica Hammarlund.

Annons:

Förra året satsade campingens arrendatorer Erica Hammarlund och Richard Hägglund på after beach med Kalle Sellbrink från Vimmerby.

– Det var väldigt trevligt och framför allt väldigt kul. Det märktes också att det uppskattades av både folk från orten och våra campinggäster. Det blir en härlig känsla när det händer lite och så har vi ju en fin terrass, så vi vill gärna använda den, säger Erica Hammarlund.

Quiz för hela familjen

Så det blir en favorit i repris, after beachen återkommer torsdagar till och med 11 augusti, med start nu i veckan.

Under högsommaren, onsdagar vecka 27-30 kompletterar man med livequiz som Annika Stagård komponerar ihop för att passa hela familjen.

– Det var Annika som presenterade idén, vi är sällan sena på att haka på när det är något som verkar kul. Vi är superglada för det, det känns roligt att prova, säger Erica Hammarlund.

Vad betyder det för campingens verksamhet att ha ett sommarprogram?

– Vi har haft inställningen från start att vi vill vara en mötesplats för både ortsbor och turister. Hit ska man kunna komma, slå sig ner och njuta. Vi tycker själva mycket om platsen och vill dela med oss av den.

– Så vi vill vara ett komplement till stan, att man kan gå hit för att lyssna på musik och köra quiz. Vi märker att campinggästerna tycker att det är trevligt och det är extra kul när olika aktörer från Hultsfred samarbetar, det ger en gemenskap.

Rutinerad på quiz

För Annika Stagård är det här absolut ingen nyhet. Innan hon flyttade till Hultsfred 2016 svarade hon för liknande sommarquiz på Kustcamp Ekön och Kustcamp Gamleby, men också på mc-träffen Hojrock och på Hasselö i Tjust skärgård.

– Jag tycker det är kul med quiz och särskilt på somrarna är det perfekt att ha på en camping. Så det ska bli riktigt roligt att få dra igång igen och jag uppskattar att få ha musiken parallellt med min restaurang, säger Annika Stagård.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt