Annons:

Högaktuell duo gör livespelning på Kharma i februari

Nattklubben Kharma i Vimmerby har bokat in Rasmus Gozzi & Fröken Snusk för en livespelning fredagen den 17 februari. Foto: Stefan Härnström

Högaktuell duo gör livespelning på Kharma i februari

Nattklubben Kharma har landat en tung livespelning i februari. Den högaktuella duon Rasmus Gozzi & Fröken Snusk dyker upp fredagen den 17 februari.

Annons:

Kharma i Vimmerby bjöd sina besökare på en sen julklapp på onsdagskvällen. Rasmus Gozzi och Fröken Snusk har slagit igenom med dunder och brak och kommer till Vimmerby för en livespelning fredagen den 17 februari.

Duons låt ”Rid mig som en dalahäst” har blivit en megahit med uppemot 20 miljoner lyssningar på Spotify och ligger etta på Spotifys lista ”Topp 50 – Sverige”. Låtens omslagsbild visar upp en kvinna som rider en dalahäst iförd rosa stringtrosor och en rånarluva i samma färg plus att hon håller en BH i sin knutna hand. 

– En klockren bokning och perfekt i tiden med deras superhit ”Rid mig som en dalahäst”. Låten är i detta nu etta på topp 50-listan och en av de svenska artister som streamas absolut mest nu, säger nattklubbsägaren Christopher Novratidis.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt