Annons:

  • Få biljetter kvar till Visfestivalen

    Foto: Liz Pettersson
    Man får skynda sig att köpa biljetter till Visfestivalen. Lördagen är nästan helt slutsåld.

  • Få biljetter kvar till Visfestivalen

    Foto: Björn Wahantalo
    Calle Åstrand ser fram emot fredagen då sångaren från Mando Diao och brodern Viktor som tidigare spelade i Sugarplum Fairy kommer för att göra egna tolkningar på Fröding.

Få biljetter kvar till Visfestivalen

Biljetterna till Visfestival-lördagen är snart slut så den som vill gå och är biljettlös får skynda sig.

Annons:

Den som ska gå på Visfestivalen i Västervik och är utan biljett får skynda sig. Biljettförsäljningen har gått som tåget och snart är biljetterna till Visfestivallördagen slut.

– Vi har några ströplatser kvar till lördagen men till de andra dagarna går de fortfarande att få tag på biljetter, säger Calle Åström, VD för Hootis AB.

Försäljningen har gått bättre i år än förra året och Calle Åstrand ser att det har gått riktigt bra för Visfestivalen de senare åren. Totalt handlar det om att fylla 1650 platser och än så länge ser det ut att alla biljetter blir sålda. Några nyheter för i år ska man inte räkna med utan programmet ser ut som föra året.

– Vi kommer att ha Every song has a story precis som förra året.

Hur en låt föds

Konceptet går ut på att Björn Ulveaus och en artist sitter och pratar musik framför publik. Arrangemanget är riktat mest till musiker som är nyfikna på hur musikaliska låtar föds.

– I år är det Björn och Plura som kommer att sitta för att prata, säger Calle Åstrand.

Artistuppställningen är stark och han vill främst framhäva Bröderna Noren som spelar på fredagen.

– Det är sångaren från Mando Diao och brodern Viktor tidigare spelade i Sugarplum Fairy som kommer för att göra egna tolkningar på Fröding. Det blir häftigt.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt