Annons:

Marknad i Frödinge för härliga möten

Foto: Tripadvisor

Marknad i Frödinge för härliga möten

På söndag är det dags för marknaden i Frödinge och alla föreningar i området deltar. Bakluckeloppisen blir ett populärt inslag. - Många har ringt och visat stort intresse, säger Clarence Dahlström, styrelsen Frödinge hembygdsförening.

Annons:

Många återvändare brukar komma just den dagen som marknaden är och Clarence Dahlström som är styrelsemedlem i hembygdsföreningen i Frödinge hoppas på många möten.

- Jag hoppas att många kommer för att träffas och snacka lite, säger han.

På söndag är det dags för marknaden och alla föreningar i området är med och bidrar till aktiviteter. Fotbollsklubben har byggt om källaren på bygdegården och det kommer att vara öppet för visning.

- Där är det gym numera så dit är man välkommen för att se hu det har blivit. Skjutbanan är öppen också så där får man provskjuta om man vill.

 Kyrkan håller gudtjänst

I år är det nytt att också kyrkan är med för att hålla en gudtjänst och som annan underhållning kommer trubaduren Matts Hansson.

- Självklart kommer kaffe och ostkaka att finnas för att köpa och museet håller öppet för den som är nyfiken. Många har också ringt om bakluckeloppisen. De har visat stort intresse.

Allt är förberett in i detalj och det enda orosmolnet är vädret.

- Vi håller tummarna för att det blir fint, säger Clarence Dahlström.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt