Annons:

Visfestivalen fortsätter genom Coronakrisen – ”Otroligt tacksam över våra sponsorer”

Calle Åstrand Visgeneral för Visfestivalen i Västervik

Visfestivalen fortsätter genom Coronakrisen – ”Otroligt tacksam över våra sponsorer”

Visfestivalen i Västervik kommer att leva kvar även detta märkliga år, när Coronakrisen slår hårt mot många evenemang i landet. Det blir på ett annat sätt.


- Alla i Västervik och runt om i landet ska ha möjlighet att följa artisterna genom att streama Visfestivalen, säger Visgeneral Calle Åstrand.



 


  

Annons:

Calle Åstrand, Visgeneral för Visfestivalen i Västervik berättar att det blir en Visfestival i år också.

- Jag ville inte att Visfestivalen skulle läggas ned och frågade stiftelsen och styrelsen om vi ska köra eller lägga ner, säger Calle Åstrand.

Alla var med på att Visfestivalen i Västervik ska finnas kvar men den kommer att genomföras på ett annat sätt än tidigare år.

- Jag är så otroligt tacksam för alla sponsorer som träder in och hjälper oss med den här satsningen, säger Calle Åstrand.

Gratis att streama

Visfestivalen kommer att genomföras under två dagar torsdagen den 9 -  och fredagen den 10 juli.

- Vi kommer att streama ut Visfestivalen gratis till alla som vill ta del av Visfestivalen i Västervik i sommar. Det innebär att alla restauranger i Västervik kommer att få möjlighet att visa festivalen på storbilds – TV helt utan kostnad. Vi gör något positivt för Västervik som vi hoppas ska kunna ge ringar på vattnet och spridas runt om i landet, säger Calle Åstrand.

Vård – och omsorgspersonal

Det kommer att skäppas biljetter till Visfestivalen i år, men i mycket begränsad upplaga.

- När vi ändå inte kommer att kunna sälja några biljetter i år valde vi att ge bort det antal biljetter som Folkhälsomyndigheten tillåter vid ett evenemang, idag är det 50 biljetter om det antalet ändras kommer vi att ge bort fler biljetter än 50. Hur det kommer att utformas vet vi inte exakt i nuläget, säger Calle Åstrand.

Anledningen till att Visfestivalen vill ge vård-och omsorgspersonal biljetter är att man anser att de gör ett stort och bra arbete under Coronapandemin.

Senare kommer Visfestivalen att presentera vilka artister som kommer uppträda under de två dagarna.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt