Annons:

Den svenska komikerstjärnan kommer till Vimmerby

Den svenska komikerstjärnan Kristoffer Appelquist kommer till Vimmerby. Foto: Robert Eldrim/Pressbild

Den svenska komikerstjärnan kommer till Vimmerby

Den 26 november blir det stor humorfest i Hotell Ronjas mässhallar. Då kommer bland annat Marika Möller och Kristoffer Appelquist till Vimmerby.

Annons:

Hotell Ronja testar något nytt i höst i mässhallarna. Det blir nämligen en standup-kväll i november.

Bland annat kommer komikerna Marika Möller, David T Weaver och Roberto Leander. Men det stora dragplåstret är förstås Kristoffer Appelquist. 

Så här beskrivs han av Ronja:

"Kristoffer är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar han sin publik. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut. Han har tidigare setts i bland annat Parlamentet, Extra-extra, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigeturné med den egna föreställningen "Kristoffer Appelquist är död”. 

Verksamhetschefen Martina Bergqvist ser fram emot standup-aftonen.

– Det här är något vi verkligen tror att människor i Vimmerby och städerna runt omkring kommer uppskatta. En kväll full av skratt, god mat och dryck, säger hon.

Irländskt stuk från duo

Prime kommer också arrangera ett alternativt julbord med underhållning av Per-Melkerz som består av Per Soldberg på fiol och Melker Djurstedt på gitarr och sång. Musiken har ett irländskt stuk och är medryckande. 

– Det är härligt och väldigt roligt att satsa på lite annat i Vimmerby och framförallt tror vi att det kan locka både företag och privatpersoner att hitta på saker på hemmaplan istället för att ge sig iväg till större städer, säger Martina Bergqvist. 


Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt