Annons:

KLART: DÅ SLÄPPS FEMTE SÄSONGEN AV VIMMERBYSONENS SUCCÉSERIE

Klas Eriksson och Alfred Svensson, alias Leif & Billy Öhman. Nu är det klart när den femte säsongen av succéserien släpps på SVT Play. Foto: SVT/pressbild

KLART: DÅ SLÄPPS FEMTE SÄSONGEN AV VIMMERBYSONENS SUCCÉSERIE

Först var det tänkt att den femte säsongen av succéserien Leif & Billy, med Vimmerbysonen Alfred Svensson i en av huvudrollerna, skulle ha släppts i höstas. Av olika anledningar blev det förskjutet, men nu är det äntligen klart när vi får aktivera skrattmusklerna igen.

Annons:

2017 såg Leif & Billy världens ljus på SVT, och 2020 prisades man för Årets humorprogram på Kristallengalan.

Många är det som har väntat på den femte säsongen, som egentligen skulle ha släppts i höstas. Men den som väntar på något gott, du vet...

Nu är det klart att det första avsnittet i den femte säsongen om brödraparet Öhman i Sörbyn släpps på SVT Play den 6 februari – redan om dryga två veckor alltså. Det bekräftas av Klas Eriksson, ena halvan av Leif & Billy.

Vimmerbysonens garanti

Och i den norrländska lilla byn verkar allt vara sig likt, åtminstone om man får tro Vimmerbybördige Alfred Svensson, som dels spelar rollen som Billy Öhman, men även skriver manus och producerar humorserien.

– De som gillar Leif & Billy kommer känna igen sig. Jag lämnar en garanti på att det är lika förutsägbart och skruvat som alltid, sa han till vår tidning i november angående den nya omgången av serien.

Enligt uppgift håller man redan nu på att förbereda även för en sjätte säsong.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt