Annons:

Storslaget när Diggiloo kom till Västervik – se stort bildspel här

Saknaden efter konsertupplevelser är stor. Bökensved var nästan fullsatt när Diggilooturnén anno 2021 på söndagen kom förbi och bjöd på stor show.

Annons:

I årets upplaga fanns både Diggilooveteranen Jessica Andersson och nykomlingar som Sarah DawnFiner, Tusse och Frida Öhrn. De övriga medverkande var Mariette, Magnus Carlsson, Lisa Stadell, Linda Bengtzing, Tommy Nilsson och David och Kristina Lindgren.

Komikern Per Andersson stodför humorinslagen mellan låtarna. Helgen har bjudit på varierat väder men trots molnen överfotbollsplanen blev det som mest svalt och behagligt.

Medleyn av olika slag. Tusse och Per Andersson fick publiken att jubla när de framförde en gemytlig version av Galenskaparnas ”Gött å leva” och det blev ett flertal medleyn med bland annat sånger från Astrid Lindgren-filmerna och ett med Roxettes största hits. David Lindgren fick visa sin sångtalang i ”Timeto Say Goodbye”.

Allt toppades med ett långt blandmedley av melodifestivalsånger och modernahitlåtar som till exempel Katy Perrys ”Hot'''' N Cold”.

Fotnot: På grund av ett missförstånd har detta inte publicerats förrän nu. 

Stefan Härnström

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt