Annons:

Starten på förbättringsarbetet skjuts upp – oklart varför

Starten på förbättringsarbetet på stadshuset skjuts upp. Foto: Jakob Karlsson

Starten på förbättringsarbetet skjuts upp – oklart varför

I morgon var tanken att politiker och tjänstemän skulle genomföra en gemensam workshop för att komma till rätta med de samarbetssvårigheter som DV rapporterat om den senaste tiden. Nu står det klart att workshopen ställs in.

Annons:

Universitetslektorn Johan Wänström, som är knuten till Centrum för Kommunstrategiska studier, skulle hålla en föreläsning om roller och gränssnitt mellan personal och politiker. Därefter skulle en workshop hållas. 

– Jag ska bli tydligare i mitt ledarskap och jag bjöd in till ett möte förra tisdagen i syfte att prata om hur samarbetet kan förbättras. Vi ska börja samlas i en grupp och det börjar nu på tisdag. Det blir starten på ett arbete, sa Ingela Nilsson Nachtweij på torsdagens presskonferens. 

Nu ställs alltså den dagen in. Det beskedet har politikerna i kommunstyrelsen fått under morgonen. När och om den arrangeras är ännu okänt. 

DV har sökt Carolina Leijonram, Marie Halldén, Leif Larsson och Ingela Nilsson Nachtweij. Peter Karlsson, Centerns talesperson i krisen, vet inte varför dagen ställts in. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt