Annons:

CENTERN LÄGGER LOCKET PÅ EFTER NYTT MÖTE

Marcus Jonmyren är ordförande i Centerpartiet i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

CENTERN LÄGGER LOCKET PÅ EFTER NYTT MÖTE

Centerpartiet kommer inte ge några mer kommentarer om krisen i stadshuset framöver. Det meddelar man i ett pressmeddelande i kväll.

Annons:

Den hårt infekterade striden i Vimmerbyalliansen har tagit nya vändningar denna vecka sedan kommunalrådet Ingela Nilsson Nachtweij (C) portats från stadshuset och Marie Nicholson (M) indirekt krävt att Nilsson Nachtweij ska avgå. 

I kväll hade Centerns kommunfullmäktigegrupp ett nytt möte för "att diskutera hur vi får igång det politiska arbetet i kommunen igen". 

Vill fortsätta styra kommunen

Centerpartiet meddelar att arbetet med handlingsplanen fortsätter och skriver att man tar "de problem som kommit till vår kännedom tar vi på största allvar".

Några mer kommentarer kommer partiet inte ge förrän de interna diskussionerna är färdiga. Man meddelar också att paritet vill fortsätta leda kommunen: 

"Centerpartiet tar mycket allvarligt på situationen, och vi söker den bästa lösningen. Vi vill fortsatt leda kommunens arbete, det sker bäst inom ramen för Vimmerbyalliansen. Vi har möten varje dag och nytt gruppmöte är planerat. Senast i slutet på nästa vecka kommer vi att presentera en lösning. Fram tills dess kommenterar vi inte processen."

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt