Annons:

Vimmerby IF måste vinna dagens bortamatch mot Hultsjö IF Atom. Foto: Ossian Mathiasson

Absolut sista chansen för VIF – unga tjejer får chansen

Det är absolut sista chansen om Vimmerby IF ska ha någon chans på förstaplatsen i division 2. Då blir det ett ungt VIF som ställs mot bottenlaget Hultsjö IF Atom. 

Annons:

En mikroskopisk chans finns för Vimmerby IF att sluta etta i tabellen. Tränaren Mikael Rinaldo har inte längre något fokus på det. 

– Vi vill gå fullt, prestera bra och vinna alla matcher. Hur vi hamnar i slutändan spelar mindre roll. Vi har slutat titta på tabellen. Tjust har ett rätt lätt schema och vinner de nu är vi avhängda. Det ser väldigt mörkt ut för oss, säger tränaren Mikael Rinaldo.

Hultsjö IF Atom har plockat tre poäng på sex matcher.

– Den här matchen ska vi absolut kunna ta. Jag vet inte så mycket om dem, men de kämpar och sliter. Det är viktigt att det inte blir någon underksattning från vår sida. Vi måste vara påkopplade. 

VIF har vissa bekymmer inför matchen. Nathalie Milton missar matchen med anledning av en skada. Stina Kägo Bragsjö har varit sjuk i veckan och står också över.

– Det här blir ett av de yngsta lagen i historien, men det är inget jag är orolig över. De unga visar på träningarna hur duktiga de är och det ska bli spännande och kul att se dem.

Jämfört med senaste matchen tillkommer Kajsa Gunnarsson och Nelly Passmark i truppen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt