Annons:

Nyckelspelaren i DSK slutar efter avancemanget:

Djursdala SK-målvakten Andreas Brodin har bestämt sig för att sluta spela fotboll. Foto: Ossian Mathiasson

Nyckelspelaren i DSK slutar efter avancemanget: "Motivationsbrist"

Han var en av de stora anledningarna till Djursdala SK:s serieseger i höstas. Nu meddelar målvakten Andreas Brodin att han inte följer med laget upp i division 4. 

Annons:

Djursdala SK är klart för spel i division 4 kommande säsong men nyckelspelaren och burväktaren Andreas Brodin har bestämt sig för att inte spela fotboll 2022. 

– Huvudanledningen är motivationsbrist. Det är ett beslut som har vuxit fram och jag känner att jag saknar både driv och ambitioner vad gäller fotbollen. Det är inget för att vi har gått upp en division. Jag vet att det är svårt att få tag i spelare och framför allt målvakter så jag sa till Simon (Henriksson, sportsligt ansvarig i DSK) i ett tidigt skede att jag inte skulle spela vidare, säger Andreas Brodin. 

Djursdala upplevde en kanonsäsong och vann division 5, en poäng före IF Ariel. 

– Det var en rolig säsong med att vi vann serien men jag har inte drivet som krävs. Jag har också lite annat att styra med, fotbollen kommer inte etta på min prioriteringslista. DSK är en fantastisk klubb så jag har inget ont att säga om dem, säger Brodin. 

Hur ser du på DSK:s chanser i division 4?

– Jag tror inte att de kommer göra bort sig i fyran om de får behålla spelarna från årets trupp. Sedan är det klart att det kommer krävas lite mer när man kliver upp en division.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt