Rumskulla aldrig nära poäng i premiären

Thomas Eriksson tyckte att Rumskulla gjorde en godkänd premiär. Foto: Linus Johansson

Rumskulla GoIF premiärspelade i division sex i kväll. Det blev förlust med 5-1 borta mot B.O.IF.
– Vi tröttnade undan för undan, säger lagledaren Thomas Eriksson.

Rumskulla har inte haft någon särskilt bra försäsong. Länge var det oklart om spelarmaterialet skulle räcka till för seriespel och laget har bara spelat en träningsmatch.

I kväll var det dock dags för seriepremiär. Rumskulla gjorde en godkänd insats, men förlorade ändå med 5-1 borta mot B.O.IF. Hemmalaget ledde med 2-0 i paus.

De hade mer boll i första, men skapade inte så många chanser. Målen de gjorde var två skräpmål, säger Thomas Eriksson.

Tio minuter in i den andra halvleken reducerade Rumskulla till 2-1 genom Oskar Eriksson. Men snabbt därefter kom 3-1.

Sen gjorde de ett par mål till på slutet. Vi tröttnade undan för undan.

Thomas Eriksson delade ut beröm till Erik Svensson och Robin Andersson.