Gullringen blev utan poäng - Smedby avgjorde sent

Mohammed Ibrahim kvitterade för Gullringen, som ändå blev utan poäng. Foto: Linus Johansson

Det blev ingen poäng för Gullringen i dagens bortamatch mot Smedby BoIK. Hemmalaget avgjorde matchen i den 82:a minuten och vann med 2-1.
– Det känns lite tråkigt. Jag tycker att vi var värda en poäng i alla fall, säger Gullringens tränare Peter Hellenstierna.

Topplaget Smedby tog ledningen med 1-0 precis innan halvtid.

De gjorde mål med halvlekens sista spark. Det kom efter ett inlägg som en av deras spelare fick träff på vid bortre stolpen. Synd att vi inte orkade hålla ihop det hela vägen där. De hade egentligen inte skapat något innan målet. Då var vi närmare att rinna igenom flera gånger, säger Peter Hellenstierna.

"Kvalificerat skitmål"

Gullringen kom dock tillbaka målmässigt i den andra halvleken i och med Mohammed Ibrahims kvittering.

Då var vi riktigt på gång och jagade ett ledningsmål. Bland annat hade vi ett ribbskott. Där var Smedby lite skärrart.

Till slut blev det ändå ingen gulsvart poäng. Istället avgjorde Smedby i den 82:a minuten och Gullringen fick vända hem som förlorare.

En kontring där bollen tog bakdelen på en av våra killar och studsade fram till deras spelare som hade öppet mål. Ett kvalificerat skitmål, säger Peter Hellenstierna.

Jobbade hårt

I det stora hela var Hellenstierna nöjd med Gullringens insats, men poängen uteblev alltså.

Vi spelade väl så bra som Smedby i den första halvleken och i andra tyckte jag till och med att vi var lite bättre. Det känns lite tråkigt, jag tycker att vi var värda i alla fall en poäng. Hela laget lade ned ett hårt jobb, det var synd att vi inte fick valuta för det.