Annons:

Besviken ”JC” hyllade talangen: ”Fantastiskt bra”

Johan Carlsson var besviken efter att VIF tappat ledningen mot Asarum.

Besviken ”JC” hyllade talangen: ”Fantastiskt bra”

Vimmerbytränaren Johan ”JC” Carlsson var märkbart besviken efter att hans lag spelat 2-2- hemma mot Asarum i dag.
– Jag är givetvis besviken. Vi behöver treor och i en sån här match ska vi ha det, säger Johan Carlsson.

Annons:

Det vill sig inte för Vimmerby i division två. Än en gång gjorde laget en fullt godkänd insats och var definitivt värt alla tre poängen. Men säsongens andra seger kom inte i dag heller. Istället kvitterade Asarum till slutresultatet 2-2 på straff efter 83 minuter.

– Vi ska kunna försvara oss bättre i straffsituationen. Det var ändå en 50-metersboll, jag tycker att vi ska kunna lösa det. Men av olika anledningar gjorde vi inte det. Trötthet var väl en av anledningarna kanske, säger Johan Carlsson.

”Styrde dem som vi ville”

Det gick inte att ta miste på att Carlsson var mycket besviken efter att hans lag kryssat för femte gången på tio matcher.

– Jag är givetvis besviken. Vi behöver treor och i en sån här match ska vi ha det, men nu blev det inte så. Jag tycker att hela matchen såg ungefär likadan ut. Vi styrde dem som vi ville. Vi fick ändra lite en bit in i den andra halvleken och sätta mer tryck på deras mittbackar som slog långt hela tiden. Vid ett tillfälle satte vi inte tryck och då slog de en 50-metersboll som ledde fram till straffen.

Varför står ni här utan en seger i den här matchen?

– Jag vet inte... Det är väl oförmågan att göra mål på chanserna samtidigt som vi släppte in två mål. Att släppa in två mål med den dominans vi hade i dag är lite mycket, det är jag besviken över. Sen kunde vi ha avgjort matchen även efter deras 2-2-mål.

Hyllade Lundqvist

I VIF var mittbacken Johan Lundin tillbaka, inlånad från Västerviks FF.

– Han var stabil och vann allt i luften, säger Johan Carlsson.

Vad ”JC” var mest nöjd med? Unge Ludvig Lunndqvist, som i bland annat Oskar Stejdahls och Oskar Erikssons frånvaro fick spela på sin favoritposition som innermittfältare.

– Jag är fruktansvärt imponerad av ”Ludde”. Han gjorde en helgjuten insats, låg rätt hela tiden, vann mycket dueller och fick göra mål. Han var fantastiskt bra.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt