Annons:

  • Division 6-laget gör vassa värvningar – duo ansluter från klubbar högre upp

    Kushtrim Krasniqi återvänder till division 6-laget SK Lojal efter två säsonger i IFK Oskarshamn. Foto: Ossian Mathiasson

  • Division 6-laget gör vassa värvningar – duo ansluter från klubbar högre upp

    Deart Agushi, här i Hultsfreds FK-tröjan, är klar för Lojal till nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Division 6-laget gör vassa värvningar – duo ansluter från klubbar högre upp

Division 6-laget SK Lojal har gjort klart med två vassa förstärkningar till nästa säsong. Vår tidning kan berätta att det är Kushtrim Krasniqi och Deart Agushi. 

Annons:

27-årige mittfältaren Kushtrim Krasniqi tillhörde SK Lojal mellan 2014 och 2020 och har under de två senaste säsongerna spelat med IFK Oskarshamn i division 4. IFK Oskarshamn har tagit klivet upp till division 3 – men Krasniqi lämnar till förmån för en återkomst i SK Lojal. 

– Kushtrim var en bidragande faktor till att IFK Oskarshamn gick upp i trean. Han är en klasspelare så det känns väldigt bra att få klart med honom. Han kommer med rutin och erfarenhet och bidrar med mycket glädje, både på och utanför plan, säger Jetmir Shehi i SK Lojal. 

Målfarlig forward ansluter

Lojals andra nyförvärv är forwarden Deart Agushi, som har spelat för Hultsfreds FK, Högsby IK och Gullringens GoIF de senaste säsongerna. 

– Deart var duktig i Hultsfred när de spelade i femman. Det är en duktig anfallare med bra träningsvilja och han har precis som Kushtrim erfarenhet från spel högre upp med Högsby och Gullringen. Vi kommer få se många mål från honom nästa år, säger Jetmir Shehi. 

Vad händer med spelare som Vladimir Radak och Ilhan Jejna?

– Radak pluggar i Linköping och förhoppningen är att han kan skriva ett pendlingskontrakt där han kan spela med oss när han är hemma. Angående Ilhan vet vi inte så mycket förutom att Vimmerby precis gått upp till division tre så det är osannolikt att han skriver på för oss. Det hade varit rena trisslotten. Självklart finns det intresse hos oss och det vet han, säger Shehi. 

Finns det några spelare som lämnar?

– Som det ser ut just nu är det inga spelare som lämnar. Det är drygt en vecka kvar av frimånanden men vi räknar med alla till nästa säsong. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt