Annons:

Jetmir Shehi väljer att lämna SK Lojal ännu en gång och har kritat på för Målilla GoIF. Foto: Pixabay

Mittfältaren lämnar Lojal ännu en gång – klar för konkurrenten

Jetmir Shehi och SK Lojal går skilda vägar ännu en gång. Nu är mittfältaren klar för division 5-konkurrenten Målilla GoIF: 
– Han själv har löst övergången, säger tränaren Patrik Gunnarsson. 

Annons:

Jetmir Shehi lämnade SK Lojal under frimånaden, gick till Hultsfreds FK, ångrade sig efter en vecka och återvände till Venaklubben. 

Nu väljer han att lämna Lojal ännu en gång och har kritat på för Målilla GoIF, något som Vimmerby Tidning var första med att rapportera om. 

– Pappret är påskrivet och han har tränat med oss i två veckor. Det är en bra och bolltrygg spelare med fin touch. En riktig klasspelare. Han har tränat med oss vid tidigare tillfällen så det är ingen ny spelare för varken mig eller Johan (Martinsson), säger Patrik Gunnarsson, huvudtränare i Målilla. 

"Tackar inte nej till en sådan spelare"

Den tekniske och bolltrygge mittfältaren har själv sökt sig till Målilla och sett till att övergången blivit verklighet.

– Ja, så är det. Vi värvar aldrig under säsong. Det är ett val som han själv har gjort, han har löst allting på egen hand, säger Patrik Gunnarsson. 

Henrik Pernius i Målillas fotbollssektion ger samma bild. 

– Allting är klart så han är vår spelare nu. Det enda vi har gjort är att vi har varit i kontakt med Lojal som har godkänt övergången. I övrigt har Jetmir löst det. I Målilla har vi en princip att inte jaga spelare under säsong, det handlar om Jetmirs önskemål och Lojals medgivande. Jag själv trodde inte att det skulle gå men vi tackar inte nej till en sådan spelare, säger Henrik Pernius. 

Målilla har seriepremiär i division 5 borta mot seriefavoriten IFK Oskarshamn torsdagen den 25 juni.  

Bortsett från Shehis övergång har Pernius inget nytt att rapportera om gällande spelartruppen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt