Annons:

Johan "JC" Carlsson under sin senaste sejour i Storebro. Foto: Arkivbild

"JC" gör comeback – klar för division 5-klubben

I söndags gjorde Johan "JC" Carlsson tillfällig comeback i Vimmerby IF, men spenderade hela matchen på bänken. Nu blir det spel – dock i division 5-klubben Storebro IF. 

Annons:

Johan "JC" Carlsson är en stor idrottsprofil i trakten och har varit framgångsrik både som fotbollsspelare, innebandyspelare och innebandytränare. Han har även varit huvudtränare för Vimmerby IF.

Skorna har lagts på hyllan, men nu åker de fram igen. I söndags satt "JC" på bänken när VIF hade många spelare på frånvarolistan. 

Men resten av säsongen kommer han representera division 5-klubben Storebro IF. 

– Jag har valt att gå över till Storebro för att spela lite fotboll och för att det är min moderklubb. Jag har sagt, mer än en gång, att jag ska sluta, men jag klarar inte det helt enkelt. Så jag har sagt det för sista gången. Jag kommer aldrig sluta. Det ska bli skoj att sluta upp med Ströberg (Fredrik) och övriga spelare, och framför allt SIF som förening, säger Johan "JC" Carlsson i en kort kommentar. 

Han kommer, på grund av att han ska på bröllop, inte finnas med i derbyt mot Södra Vi IF på fredag. "JC" är förstås en kanonförstärkning för Storebro som inlett säsongen med en poäng på tre matcher.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt