Storebros cupäventyr är över:

Johan Carlsson tröstmålade för Storebro.

Storebros cupäventyr är över: "För mycket respekt"

Storebro IF har gjort sitt i Hyundai Cup. I kvällens match, hemma mot division fyra-laget Aneby, blev det förlust med 3-1.
– Visst hade det varit roligt att gå vidare, men serien är ändå prio ett för oss, säger SIF-tränaren Johan Aronsson.

Hemmalaget hade stora problem i den första halvleken, men lyckades trots det att gå in till halvtidsvilan med "bara" ett 1-0-underläge.

Vi spelade inte alls bra. Vi tog inte jobbet, var inte ens tvåa på bollarna och gick inte in i närkamperna. Jag vet inte om vi hade för mycket respekt för dem, säger Johan Aronsson.

Storebro höjde upp spelet rejält i den andra halvleken. Trots det kunde Aneby göra både 2-0 (60:e minuten) och 3-0 (75:e). Johan Carlsson tröstmålade för Storebro med bara ett par minuter kvar av matchen.

Andra halvlek gjorde vi riktigt bra och försökte satsa på framåt. Chanser att göra fler mål saknades inte, säger Johan Aronsson.

SIF-tränaren gav hela laget beröm för den andra halvleken.